okt.
26

september 2021

2021

Iga esimese septembriga ilmuvad majja uued ja õhinat täis näod ning õhus hõljub veel juba lõpetanud koolikaaslaste kirgaste mälestuste uduloor. Selle aasta september ei ole erand. Rebane, hunt või vapper UT kirjutaja, paaritu või paaris – teate küll, kuidas see käib: üks kõikide…
Kuna käesolev leht on eriliselt rikkalik rebaste ja ju-huntide tegemiste kajastuses, siis siin on midagi ka 138. lennule, kes kõike seda lõbusat tralli pidid kõrvalt vaatama: UT on tegelikult lihtsam, kui te arvate. Kirjutage järjepidevalt, suhelge oma juhendajatega ja tehke tööd raamatukogus (võite mind usaldada, sain UT enne II kollokviumit valmis ;)).
Nüüd aga kaks üldisemat soovitust eelseisvaks sügishooajaks kogenud nõuannete jagajalt (minult).
Kui vanus võimaldab, mine valima! Järgmise kuu aja jooksul ulatab tõenäoliselt pea iga erakond sulle pastaka või lutsukommi ning kuuled valimistega seonduvat igast võimalikust kanalist. Uuri oma valikuvõimalusi ning sea 17. oktoobril sammud valimisjaoskonda (või osale eelhääletamisel). See on tõesti oluline!
Muretse endale paar villaseid sokke. Sea sammud sokipoodi või veel parem, lase vanaemal endale värske paar valmis kududa. Sügistuuled on see aasta eriti käredad ja paar sooje sokke on iga targa linnaränduri arsenalis. Armastus käib varvaste kaudu.
Musid tekli alla ja ilusat talveune algust!

Sisukord
lk 2 Armas lugeja! Sisukord, sudokud
lk 3 Hea Reaali pere! Tervitus Annilt
lk 4-5 Kaardistatud: 136. lend
lk 6-9 “Hundid” vs rebased
lk 10 Reis kolmkümmend aastat ajas tagasi
lk 11 Eksperiment. Nädal aega nuputelefoniga
lk 12 Erik J-i muusikanurk: uus kooliaasta uue heliribaga
lk 13 Näituse ja ruumi suhe Voronja galeriis
lk 14 Tallinna Reaalkool – ВЫ СЛЫШАЛИ О НАС?
lk 15 5 tooli, mis muutsid maailma
lk 16 Ütlused. Sudoku. Palju õnne!

Loe ajalehte!

Comments are closed.