okt.
02

september 2019

2019

Uus aasta, uued näod, uued mured ja rõõmud. Terve septembrikuu on kooli peal käinud sigin-sagin – rebastenädal. Nüüdseks on uutest kümnendikest saanud tänu armastavatele jum… huntidele eeskujulikud ja Reaalkooli-väärilised gümnasistid. Tere tulemast sellele karussellile! Eks te varsti saate rohkem aimu, millega te end sidunud olete… . Aga te olite väga tublid ning meil on hea meel, et olete meie rebased! Tehke siis ka oma rebastele samavõrd uhke rets, kui teil oli.
Sel aastal muutub ka minu roll seoses Reaali Poisiga. Tunnen, et leht vajab värsket pilku ja uusi ideid. Õnneks on olemas inimesi, kes olid selle väljakutse nõus vastu võtma. Eks te hiljem kuulete, kui kõik kindlalt paigas. Minul aga on siiralt hea meel, et Mirel mind sellesse 10. klassi alguses kaasas ja olen saanud kooliellu sel viisil panustada. Aitäh!
Minu ja mu 108 lennukaaslase jaoks on alanud viimane õppeaasta nende seinte vahel. Meie kõigi taust on erinev, kuid meid seob üks – Tallinna Reaalkooli abituriendi staatus. Võtan eesmärgiks sel aastal nautida koolis käimist nii palju kui võimalik. Võtta osa erinevatest üritustest, esitada endale väljakutseid ja saada uusi kogemusi. Ehk aitab see mul välja mõelda, mis saab minust järgmisel aastal. Olge tublid ja huvitavat uut kooliaastat kõigile!

Kirke

Sisukord
lk 2 Toimetaja, presidendi ja direktori veerg
lk 3 Abituriendi tervitussõna. Sel aastal üheteistkümnendikuna kooliridades
lk 4-5 Sissevaade REKi töösse. Haara härjal sarvist – mida sel sügisel teha?
lk 6 Kliimamanifesti järelkaja. Rebastenädalal maailma koristama
lk 7 Kultuurikümblus Peterburis
lk 8 Kaardistatud: 134. lend
lk 9 Turguta sügisel immuunsust!
lk 10 Unusta end mõtlema
lk 11 Rebase tagasivaade retsinädalale
lk 12 15 magamata ööd
lk 13 Rebastenädala luulenurk
lk 14 Rebastenädala pildid
lk 15 Väiksed muljetavad suurtega koolielust
lk 16 Ütlused. Sündmused. Sudoku. Palju õnne!

Loe ajalehte!

Comments are closed.