okt.
09

september 2018

2018

Jälle on selja taga pikk, erakordselt soe ja meeldejääv suvi. Alanud on kool. Tegelikult on see lehe ilmumise ajaks juba kestnud terve kuu. Selle aja jooksul on uutest kümnendikest saanud inimesed, tehtud esimesed kontrolltööd ning loodetavasti on keegi 135. lennust alustanud ka UT kirjutamist. Koolialguse väikene ootus ja elevus on kadumas ja tekkinud on rutiin, mille toimel aeg lausa lendab ning igal pühapäeva õhtul mõtled, kas nädalavahetus üldse oli või kujutasid sa seda ainult ette. Nagu õpetaja Martin Saar meile 10. klassi alguses ütles: “Praegu on september, varsti on jõulud, siis on jaanipäev, siis jälle jõulud, siis jaanipäev ja nii edasi… Ja varsti ongi need kolm gümnaasiumiaastat läbi ilma, et te arugi saaks.” Ja nii see tõesti on. Kahjuks või õnneks – seda valib igaüks ise.
Sel aastal on ka palju uut, nagu alati. Lisaks uutele gümnasistidele, seitsmendikele ja esimese klassi jütsidele on kool endale juurde saanud hulga uusi õpetajaid, kellega saate lehes kindlasti tutvust teha. Ka Reaali Poisi toimetuses on värsket verd ning uusi ideid ja uue peatoimetajana asub ametisse Margareta. Ja ka sinul on võimalus olla osa sellest kõigest uuest! Kui sulle meeldib kirjutada, inimestega suhelda, jahmatada teisi oma originaalsete ideedega ja üleüldse olla veidi aktiivsem kui keskmine reaalikas, siis Reaali Poisi toimetus on just midagi sulle! Kui sa kasvõi korraks mõtlesid, et mõni neist punktidest kirjeldas sind, siis oled väga oodatud Reaali Poisi toimetuse suurele oktoobrikuu koosolekule (Kuupäev täpsustamisel. Jälgi 2. korruse teadetetahvlit). Kui ei julge, võta sõber kaasa ja tule ikka. Nagu alati, uuel
aastal uue hooga, nii ootame ka kirjutistes ideede värskust ja kõrget mõttelendu!
Tegusat uut aastat kõigile!

Kirke ja Margareta

Sisukord
lk 2 Toimetaja ja presidendi veerg
lk 3 Direktori veerg. Abituriendi sõnavõtt.
lk 4-5 Accompany me! Eestis
lk 6-7 Teateid Lähis-Idast
lk 8-9 Kaardistatud: 133 lend
lk 10-11 Värske veri
lk 12-13 Uute gümnasistide vormimine
lk 14 Rebaseluule. Väike maja
lk 15 Nagu kalavees. Seekord … Tallinna Kesklinna Põhikool
lk 16 Ütlused. Sündmused 2018. Palju õnne!

Loe ajalehte!

Comments are closed.