okt.
03

september 2016

2016

Ja ongi jälle uus kooliaasta käes – algab õppimine, väsimus, pinge. Õigemini on juba peaaegu kuu aega tagasi alanud, kui see leht ilmub. Siiski liialt nukrutseda ja muretseda pole vaja, sest iga uue koolrp_sept2016iaastaga alustab oma tööd ka alati truu Reaali Poiss. Nagu iga kooliaasta alguses, ootame nüüdki uusi huvilisi kaasa lööma Reaali Poisis. Kõikidele soovijatele on uks alati avatud tulla koosolekutele ning jagada oma ideid ja mõtteid. Samuti on sellest aastast lisaks õpilastoimetusele abiks kaks emakeeleõpetajat: Kaia Kivitoa ja Mirja Särg. Tere tulemast!

Sellel kooliaastal on toimetuses palju, mida oodata – lisaks Reaalkooli 135. sünnipäevale tähistab ka Reaali Poiss oma 20. juubelit, mille jaoks ettevalmistused juba käivad. Rääkides Reaalkooli juubelist, siis on koolis plaanitud erinevad üritused selleks ajaks ja nendest on lehes ka veidike infot. Johanna ja Kertu jälgedes on Mirelil ja minul kindlasti päris raske täita ootusi Reaali Poisist, kuna nad tegid tõeliselt suurepärast tööd, aga õnneks meie selja-tagused veel ilma nende järelvalveta ei jää. Kõik uus on alguses veidi hirmutav, kuid eneseületus ja hirmust jagusaamine on lollikindel retsept, et saaks sündida midagi imelist.
Edu uuel õppeaastal ja head lugemist, koolipere!
OLIVER

Kaanefoto: Kertu Johanna Jõeste, karikatuur Ameus

Sisukord
lk 2 Toimetaja veerg “Kallid koolikaaslased”, “135 aastat vaimu, vaimsust ja vaimustust”
lk 3 Direktori pöördumine “Hea Reaali pere!”, “Sügis 2016 sündmused”
lk 4 Korvpall “Reaal vs GAG”
lk 5 Abiturient “Kooli lõpuaasta algus”
lk 6-7 Arvamus “Existence precedes essence”
lk 8-9 Uus personal. “Uued näod õpetajate seas”
lk 10-11 Rebaste nädal “Rebaste nädal 2016 – rebane vs hunt”
lk 12-13 Vahetusõpilased “Reaalikad maailma vallutamas”
lk 14 Nuputamisnurk “Toona, kui astusin autosse”
lk 15 Väike maja “Ekspeditsioon väiksesse majja”
lk 16 Palju õnne. Rebaste luule
Loe ajalehte!

Comments are closed.