juuni
03

mai 2015

2015

Kätte on jõudnud selle õppeaasta viimase Reaali Poisi ilmumise aeg. Selle aasta jooksul oleme me kogu toimetuse tiimiga olnud uskumatult produktiivsed ning üllatavalt asjalikud. See aasta on leht ilmunud kaheksa korda, millest kaks olid erinumbrid (kas keegi mäletab – “Reaali Poiss: Poiste eri”?). Samuti oleme hakkama saanud nii mõnegi RP_mai2015uuendusega, alustades Reaali Poisi oma Instagramiga (@reaalipoiss) ning kadrikatuuridega ja lõpetades tõeliselt ägeda õhtuga koolis, mis ei jää kindlasti ainukordseks ürituseks.
Siinkohal sooviksin ma eriti tänada kõiki, kes meid sel aastal on aidanud – algklassiõpilastest kuni õpetajateni välja. Eriti suured tänusõnad edastaksin toimetusele eesotsas Kertu Süldi, Kertu Johanna Jõeste ning Estelle Saavastega. Sisuka REKi veeru eest ning toetuse eest tänaksin Uku Kangurit. Ägedaid ideid jagasid Märten Puust ning Christiana-Gabriela Kristal. Samuti ei saa ära unustada meie vankumatut toetajat ja juhendajat õpetaja Piret Järvelat, kes andis meile tuge nendel hetkedel, kui seda kõige rohkem vaja oli.
Ära ei saa unustada meie keeletoimetajat Riste Kaaretit, ilma kelleta Reaali Poiss longaks ning küljendajat Rait Kohavat, kes tõi meie lehele värskust siis, kui seda kõige rohkem vaja oli. Ning minu kõige suuremad ja siiaramad tänusõnad lähevad Kaisa Laurile, kelleta Reaali Poiss ilmselt viimased kaks aastat üldse ilmunud ei oleks. Soovin teile tuult tiibadesse ülikoolis!
See aasta on möödunud uskumatult kiirelt, kuid ma kardan, et suvi möödub veel kiiremini.
Nautige!
Johanna

Sisukord:
lk 2-3 Toimetaja veerg. REK
lk 4 Arvamus “E…lane olla on uhke ja hää”
lk 5 Lõpukell “See pole lõpp, see on lõpetamine”
lk 6-7 Eksam “Eesti keele riigieksam – käkitegu või luupainaja”
lk 8 Koolielu “Tsirkust ja võileiba!”
lk 9 Filosoofia olümpiaad “Kiirtee ülikooli ehk milleks meile filosoofia?”
lk 10-11 Vahetusõpilane “Kuidas Holst maarjamaad armastama õppis”
lk 12 Reis “Toidukuningriik Prantsusmaa”
lk 13 Gümnaasium “Kes on mina ehk kuidas valida gümnaasiumi”
lk 14-15 Konkursid “Reaalikad säravad ka väljaspool olümpiaade”
lk 16 Palju õnne. “Kes on tõeline veebi-deemon?”

Loe ajalehte

Comments are closed.