veebr.
02

jaanuar 2015

2015

Kas te olete kuulnud, et NASA teeb uuringut, millest osavõtjad peavad keskmiselt 72 päeva voodis veetma? Uuringus osalejad saavad sisuliselt RP_jaan15mitte millegi eest 18 000 dollarit palka. Samas, kas te kujutaksite ette, et peaksite veetma kaks kuud voodis kordagi üles tõusmata? Mina küll ei kujutaks. Ma pigem jookseksin ringi ja teeksin uurimistööd kui veedaksin kaks kuud järjest voodis vedeledes. Elu peab ikka huvitav olema. Nii ongi selles lehes lähemalt näidatud põnevat elu, mida elavad praegused reaalikad ja mida mäletavad koolielust meie vilistlased. Ei puudu ka humoorikas füüsika praktiline töö, tõeliselt toredad uusaastalubadused ning omalooming. Kahjuks ei jõudnud ka seekordsesse lehte intervjuu meie toreda noore õppealajuhetaja Madis Somelariga. Loodame selle avaldada juba veebruarikuises lehes.
PS! Kui tunnete ikkagi selle uuringu vastu huvi, siis sisestage Google’i otsingusse „NASA bed rest study“.
Johanna

Sisukord

lk 2 Toimetaja Veerg
lk 3 REK “REKi uudised”
lk 4 Arvamus “Väike samm inimkonnale, aga suur inimesele”
lk 5 Segakoorid “Segakoorid”
lk 6 Arvamus “130.A – me aitame abivajajaid!”
lk 7 Märgipigu “Meenutusi Hüdrast”
lk 8 – 10 Intervjuu “Tippsportlasest tarkur või tarkurist tippsportlane?”
lk 11 Reis “Elades kellegi teise elu ehk esmatutvus PÖFFiga”
lk 12 – 13 “129.A – taltsad poisid ehk terve aasta jagu kompusid tudengipoisse”
lk 14 “Joonestajapiinad”, “Kui kaks unenägu kohtuvad …”, “Kallis vanaema” – täisversioon
lk 15 Väike maja “Uusaastalubadused”
lk 16 Palju õnne. Õpetajate ütlused.

Loe ajalehte!

Comments are closed.