märts
02

veebruar 2014

Määratlemata

See iga-aastane stressirikas periood, kus kõik õpilased peavad kulutama mitu tundi, et reisida Piritale või Nõmmele ja siis umbes kilomeetri suusatama, hakkab läbi saama. Seekord on see möödunud paljude õpilaste jaoks eriti RP_veebr2014 õnnelikult, kuna lumeolud on see aasta üpris kehvad olnud. Need vähesed suusatajad, kes Reaalis leiduvad, on arvatavasti päris kurvad. Igatahes olen mina näiteks õnnelik, et kevad peaaegu kohal on ja mõned üksikud lumikellukesealged aias juba paistavad.
Gümnaasiumil hakkas juba aasta neljas periood, mis tähendab, et ainult kaks arvestustenädalat on vaja veel üle elada ja siis on juba suvi! Ei peagi kartma veebruarikuist külma ega suusatunde ega järgmist lugemiskontrolli kirjanduses, sest tervelt 2/3 sellest kooliaastast on läbi juba. See tähendab, et koos veebruarikuise numbriga jõuab sel kooliaastal avalikkuse ette veel ainult neli Reaali Poisi numbrit. Võin saladuskatte all öelda, et ühes tulevases numbris ilmub ka üks eriline ristsõna. Sellest numbrist leiate aga jätku Kuno Lareni loole ja huvitavaid lugusid õpetajate lastest. Oleme lehe koostamisel mõelnud ka praegusele 132. lennule, kes hakkab kohe-kohe gümnaasiumikatseid tegema.
Kõike ilusat!
Johanna

Sisukord
lk 2 Presidendi sõna, “Революція, Давай, Давай!”
lk 3 Reaali Poiss õnnitleb, “Jumalaga, Eesti talisport!”
lk 4-5 “Jazzviiuldajast investeerimispankuriks – tuntud ja tundmatu Kuno Laren”
lk 6 Treffner, “Hugo vaim Reaali poissi külastamas”
lk 7 Tegus reaalikas “Reaalne vormeliäss”
lk 8 Üritused “Vilistlaspäev”
lk 9-10 Õpetajate lapsed “Appi, mu isa on õpetaja! Reaalkoolis!”
lk 11 Koolivalik “Kogemused väljaspoolt”
lk 12-13 “Suveks tööle!”
lk 14 Kultuur “Kus onkirjaniku kodu? Tallinna kirjanike kodud XXI sajandi algul” jm
lk 15 Väike maja “Mis toimus Sotši olümpiamängudel?”
lk 16 Õpetajate ütlused, sudoku
Loe ajalehte!

Comments are closed.