dets.
20

detsember 2013

Määratlemata

Märkamatult on kätte jõudmas jõulud ning ka vaheaeg. Suuremad kaubamajad on olnud juba nädalaid ülerahvastatud ning nii suurtel kui väikestel RP_dets13 on sees väike jõuluärevus. Jõulukuu on terves Reaalkoolis väga kiiresti möödunud ning samamoodi ka Reaali Poisi rahval. Seetõttu on ka seekordne jõululeht veidike lühem kui tavaliselt ning sisaldab pigem lõbusaid ja toredaid kingilaadseid artikleid reaalikatele lugemiseks.
Võin rõõmuga teatada, et Onu Anu on meie juures tagasi värskete nõuannetega ning reaalikate rõõmuks on meil ka ekstra palju ütlusi ja mõistatusi. Võin öelda, et seekordses lehes on midagi kõigile. Loodetavasti aastavahetusel ei vii ükski noor reaalikas Eesti riigi statistikat veel rohkem alla ning meil kõigil tuleb üks tore ja tegus vaheaeg.
Tervist!
Ilusat jõuluaega!
Johanna

Sisukord

lk 2 Presidendi sõna
lk 3 Uudised “Õnnitleme!”, jaanuarikuu sünnipäevad
lk 4 Kolumn “Jõulutervitus tõeministeeriumilt”
lk 5 Nõuanne “Kuidas puhuda päevinäinud küünlale taas elu sisse?”
lk 6 Onu Anu “Onu Anu aitab jälle!”
lk 7 Väike maja “Moodsad päkapikud moodsas maailmas”
lk 8 Õpetajate ütlused

Loe ajalehte!

Comments are closed.