apr.
30

aprill 2013

Määratlemata

Kevad ka meie õuele lõpuks jõudnud: seda näha päikesest, mis kardinate vahelt tuppa piilub, inimeste naeratustest selle üle, et talveike on läbi saanud ja Reaalkoolis aina enam rikutavatest koolikorra riietusreeglitest – keegi ei taha olla kurguni kinni nööbitud, kui alfakiRP_apr2013irgus nii mõnusalt nahka paitab!
Aprill on olnud täitsa tegus kuu. Osa reaalikatest käisid loodust uudistamas (lk 13), 11ndikud said lõpuks uurimistöö piinadest vabaks, uurimistööde tekitatud õudusest abiturientidele kommenteerib ka üks 128.lennu tegelane (lk 3) ja loomingulisemad meist astusid vabale lavale (lk 7).
Nagu teate, on aprillis ka abiturientide viimne koolipäev. Jah, nüüd saavad kooli valitsejateks 11ndikud, kuna nemad on nüüd kõige vanemad. Loodan, et tunnete sama suurt kurbust meie lahkumise üle kui me ise, aga nagu öeldakse, ei ole keegi surnud veel südamevalu tõttu.
Pidage vastu veel viimased nädalad,
Ode Liis
Sisukord
lk 2 Presidendi sõna
lk 3 Arvamus “9 ideed, kuidas uurimistöö küsitlus võimalikult p***e keerata”
lk 4 1 küsimus “Kas teie arvates toimub meie koolis õpitulemuste ületähtsustamine õpilase individuaalse arengu suhtes?”
lk 5 Koolielu
lk 6 Koolielu “Lõpp paistab!”
lk 7 Koolielu “Vabalava”
lk 8 Kultuur “Tappa laulurästast”
lk 9 Reportaaž “Reaali geograafid lasti loodusesse vabaks”
lk 10 Kultuur “Laevahukk”
lk 12 Õpetajate ütlusi, sudoku

Loe ajalehte!

Comments are closed.