apr.
05

veebruar – märts 2013

Määratlemata

Nagu näete, hoiate sel korral käes Reaali Poisi veebruari ja märtsi ühendatud numbrit. Kuna veebruarikuu on küllalt lühike ja märtsi jäi nädalapikkune koolivaheaeg tundus loogiline sel korral anda kahe lehe asemel välja üks. Lugemist aga leiab küllaga. RP_veebr2013
Jätkame oma “Tegusa abituriendi” rubriigiga, kus sel korral tegime intervjuu Reaali oma rokkari Jan-Cristopher Soovikuga. Samuti saab lugeda ühest teatriskäigust ja ühest Tartuskäigust. Lisaks veel suur horoskoop uue saabunud aasta puhul. Samuti on esindatud Väike maja ja sport. Lehe keskelt leiate aga suure galerii, kus pilte 100 päeva ballist ja Moelennukist.
Ilusat saabuvat kevadet!
Merit
Sisukord
lk 2 Presidendi sõna
lk 3 Arvamus “Koolikiusamine”, “Saalihoki turniiri kokkuvõte”
lk 4 Kõne “Vabariigi aastapäeva kõne”, Jüri-Mikk Udam
lk 5 Sport
lk 6-7 Tegus abiturient “Reaali oma rokkstaar”
lk 8-9 Pildigalerii “Moelennuk 2013”, “100 päeva ball”
lk 10 Kultuur “Meie esimene “Hamlet””
lk 11 Külaskäik “Treffneriste väisamas”
lk 12-14 Horoskoop
lk 15 Väike maja
lk 16 Õpetajate ütlused, sudoku

Loe ajalehte!

Comments are closed.