dets.
30

november 2011

2011

November on läinud üsna kiirelt. Lumi veel maha pole tulnud ning ka temperatuur on enam vähem kogu kuu plussis olnud. Nii et need, kes külma kardavad, kurta ei tohiks. Need aga, kes lund ootavad, on ilmselt praegu sügavas masenduses.
Minevasse kuusse mahtusid kaks tähtsat sündmust. Kõige pealt said üheteistkümnendkikud kätte oma hõbedased sõrmused ning abituriendid on nüüd värsked kindlasti mitte vähem hõbedaste märkide omanikud. Kui sõrmused anti kätte range saladuskatte all, siis märkide saamise puhuks korraldati lisaks aktusele veel suisa pidu, kus kõik soovijad gümnasistid ja õpetajad jalga võisid keerutada. Nendest mõlemast sündmusest saate ka käesolevast lehest lugeda.
Nagu me eelmises lehes suure suuga välja hõikasime, saab sellest lehest lugeda omaloominupäeval sündinud üllitisi. Lisaks mahuvad lehte ka lugu noorest sportlasest Evely Kaasikust, paar sõna rebaste nädala kohta, mõni rida väikestest jalgpallifännidest ning kui keegi veel ei tea, kes on mardi-ja kadrisandid, siis väikese maja õpilased on valmis vastama.
Ärge siis unustage puhveti juures olevasse roosasse põrsasse aeg-ajalt münte poetada!
Merit
Sisukord
lk 2 Presidendi sõna “Kindel meel”
lk 3 Arvamus “Kirg ehk teekond päris inimeseni”
lk 4 Persoon “Poolel teel tippu”
lk 5 Sündmused “Märgid käes!”
lk 6 Sündmused “Rebaste lühikokkuvõte”
lk 7 Lai maailm “Terve Reaali heategijad, ühinege!”, “Aafrika haridusest”
lk 8 Reis “Reis Gotlandile”
lk 9 Sport “Kuidas 5.a õpilased fännasid jalgpalli”
lk 10-11 Omalooming
lk 12 Reklaam “Kas sina oled tüdinenud Reaali Poisi kujundusest?”
lk 13- 14 Kultuur “Katusemees, katusemees – las olla pealegi mu nimi see!”, “Inimene ei ole kullatükk, mis kõigile armas”
lk 15 Väike maja “Ettelugemispäev”
lk 16 Ütlusi õpetajailt, sudoku

Loe ajalehte!

Comments are closed.