apr.
30

aprill 2010

2010

Armas Reaalirahvas!
Viimasel ajal on meie ümber jagunud suuri sündmusi sama palju kui vaguraid õpilasi keemia tundidesse ning kulminatsioon võib muuta reaalikate elu kardinaalselt. Eriti lahtine on tulevik algklassidel ja abituuriumil. On ju käes olevad riigieksamid tulevasele üliõpilasele otsustava tähtsusega. Siiski on rasked ajad ka teiste reaalikate jaoks. Tuleb lihtsalt vastu pidada ning sirge seljaga lõpuni minna. Palju on pingutatud ning VEEL ei tohi asju vabamalt võtta. Seda kas tundidest puudumise või kontrolltöödes ebaausate võtete kasutamise näolselline käitumine ei ole lihtsalt ju Reaalkoolile kohane. Iga reaalikas peaks endalt küsima, kas tema on olnud distsiplineeritud õpilane ning kas ta on üldse väärt realisti tiitlit. Vale oleks lasta sellel muutuda just nüüd, kui terves maailmas on suhted keerulised ning maine loeb rohkem, kui arvatagi oskaks. Sellepärast, armsad realistid, käituge väärikalt nagu reaalikale kohane!
Ilusat kevadet,
Kuldar

Sisukord
lk 2-3 – Uudised, “Häirekell heliseb!”, “Soovitusi tulevastele uurijatele”
lk 4-5 – Teaduspäev
lk 6 – Koolielu, “Avameelselt meedialaagrist”
lk 7 – Luuletus
lk 8-9 – lõpukell
lk 10 – Koolielu, “Spikerdamine – ebaaus võte või õppimismeetod?”
lk 11 – Eyjafjallajökull, “Islandi vulkaan ründab”
lk 12 – Abiturient, Doris Mark
lk 13 – Abiturient, Kati Pino
lk 14 – Kultuur, filmisoovitus
lk 15 – Väike maja, “Viimane koolikell”

lk 16 – Õpetajate tsitaate

Loe ajalehte!

Comments are closed.