jaan.
28

JAANUAR 2010

2010

Märkamatult on taas kätte jõudnud uus dekaad teistsuguste lubaduste ning tegemistega. Seekord on algus väga RP_jaan10paljulubav, sest millal on viimati nähtud nii palju lund Eesti pinnal? See algus on nii imetlusväärne, et seda kohe PEAB jäädvustama. Seetõttu kuulutab Reaali Poiss välja põhikooli loodusfotokonkursi.
Kuid valge vaip pole lihtsalt ilus, vaid pakub ka hulgaliselt rõõmu ja lusti ning kui keegi pole veel jõudnud talispordiga tegeleda, siis pole hullu – kooli staadionile on tekkinud meie oma liuväli! Kes teab, äkki saab just siit alguse kellegi uisukarjäär, mis viib taliolümpiale välja? Ei oleks ju esimene kord kui reaalikat taliolümpial näha oleks, sest osaleb ju meie vil! 120 Marten Kaldvee Vancouveri OM-il. Kellel pole kolmanda veerandi mahukuse kõrval aega, et ise minna ja sporti teha, istugu tugitooli ning elagu omadele kaasa!
Energiarohket aastat!
Kuldar

Sisukord
lk 2 – Uudised
lk 3 – Arvamus “Moodle”
lk 4 – Koolielu “Lumi – märgutuli”, “Ponnistused uurimistööga …”
lk 5 – vil! “Inimene, kes on nagu vesi”
lk 6 – vil! “Never say never!”
lk 7-9 – vil! Martten Kaldvee
lk 10 – vil! “Killukesi vilistlastest…”
lk 11-12 – Kolm küsimust “1 nimi, 3 nägu, 3 küsimust”
lk 13 – Kultuur “Kuhu minna”
lk 14 – Horoskoop
lk 15 – Väike maja “Kui minu isa Reaalkoolis käis”
lk 16 – Õpetajate tsitaate

Loe ajalehte

Comments are closed.