jaan.
11

detsember 2009

2009

“Taas talv on tulnud, külm ja pime, on härmas puud ja lumi maas, kuid talv on RP_detssiiski imeline, sest jõulud tulnud taas..“ nii on kirjutanud Piret Rips ühe armsa jõululaulu sõnadeks. Nojah, jõulud ja detsembrikuu peaks meie kõigi jaoks olema rahu ja vaikuse aeg, mil me saame keskenduda ainult oma perele ja sõpradele, nautida rammusat pühadepraadi, küpsetada ning hiljem maitsta piparkoogikiisusid ning lõõgastuda rutiinsest päevatööst. See on meie kõigi jaoks üks õnnelik aeg, sest meil on pere, mille keskel oma jõulud veeta. Kuid, kas olete kunagi mõelnud, et on olemas lapsi, kellel pole pärispere, vaid nende pereks on lastekodu, selle töötajad ja kasvandikud. Neil ei ole vanemaid, kes neid jõulude paiku oma ülevoolava armastusega üle valaksid …
Sestap otsustasid mõned gümnaasiumiklassid sel aastal oma klassisiseste jõulupakkide asemel teha kingitusi lastekodudele ja paljulapselistele peredele. Milleks teha enamjaolt mõttetuid klassikinke, kui meil on võimalus teha teistele head?
Hinnakem seda, mis meil on ning rõõmustame oma ilusa Eestimaa talve üle!
Jõuluööl teisi aidata püüdes,
Merili

Sisukord

lk 2 – Uudised
lk 3 – Intervjuu “1 nimi, 2 nägu, 3 küsimust”
lk 4 – Koolielu “Tunniplaani sünnilugu”
lk 5 – Koolielu “Reaalist rooli!” ja “Presidendi sõna”
lk 6 – Jõulutunne
lk 7-11 – Jõulueri
lk 12-13 – Tegus reaalikas
lk 14-15 – Väike maja
lk 16 – Õpetajate ütlusi

Loe ajalehte

Comments are closed.