Salongiõhtu

1.detsembril 2020 toimus meie klassil salongiõhtu teemal “Romanovite Venemaa”. Kutsusime kuulama ka mõned oma õpetajad. Esimeses osas räägiti Romanovite dünastiast üldisemalt, Peterburi ja Moskva vaatamisväärsustest, Tšaikovskist ja Puškinist. Lisaks kõlas üks Puškini luuletus nii eesti kui ka vene keeles. Pausi ajal sai suu magusaks tehtud ning siis jätkasime. Teises pooles tuli juttu teadusest, Kadrioru lossist ja kunstist, Nikolai II ja tema perekonnast. Lõppu tegime kuuldust väikse kokkuvõtte, pakkisime asjad kokku ja läksime uute teadmiste võrra rikkamana koju kogu saadud infot läbi “seedima”. Kuigi kõik klassist sõna ei saanud, võib julgelt väita, et vähemalt teadmiste ja kogemuse võrra on kõik rikkamad.
Autor: Anna- Maria
Toimetaja: Anette Auväärt

Kommenteerimine on keelatud.