Märgipidu

18. veebruaril oli kogu meie lennul märgipidu. Kõiki hoiatati ette, et see on väga pidulik üritus ning nii ka oli, kuid see oli ka väga rõõmus pidu.  Kohale tuldi viisakas riietuses ning igale klassile oli aulas oma koht. Eelnevalt aitasime aula valmis sättida— kõik toolid paika panna ja koogi jaoks lauad tuua.

Alguses läksime kõik koos pudireas õue. Seal peeti kõne nii direktori kui ka lennukaaslaste poolt ning viisime Poisi juurde küünla. Tagasi tulles istusime kõik oma kohtadele aulas ja vaatasime etteasteid ning iga klassi poolt tehtud videosid. Meile jagati pidulikult märgid, meid kõiki üks haaval ette kutsudes. Märgid rinnas, saime minna kooki sööma ning seltskonnamänge mängima. Kõige lõpus oli ka väike disko.

Autor: Amanda Maljugina

Toimetas: Anett Veskimägi

Pildid: Egle Pihlap ja Ingrid Kuusk

Kommenteerimine on keelatud.