Jõulunädal 2018

7.-8. klasside jõulupidu

Jõulud jõudsid meie klassi see aasta 18. detsembril, kui oli 7.-8. klasside jõulupidu Reaalkooli aulas. Pärast mõnda aega ootamist tuli üks ootamatult lahe ning rõõmus jõuluvana kinke jagama. Mitte liialt kiirustada – ega neid niisama siis saa. Kõik klassid pidid oma etteaste tegema, et kinke lunastada. Meie klass laulis jõululaulu „Last Christmas” kitarriga ja saksofoni soologa. Peo parim osa oli Jõuluvana lahedad trikid, mida too tegi peo vältel. Kui enam etteasteid polnud, said klassid minna kinke avama. Kingid olid enne loosipakkidena tehtud, kuid neidki ei saadud niisama. Klassi oma peole saabus veel üks Jõuluvana (ning üks päkapikk), kes hakkasid luuletuste vastu kinke vahetama. Saadud kingitused meeldisid kõigile ning õpetajagi ei jäänud üllatusest ilma.

Õppeköögis kokkamine

Reedel oli veel natukene vaja pingutada. Pärast pikka kooliskäimist ning vajalikke toimetusi 21. detsembril, sai lõpuks õppetööst põgeneda klassiga õppekööki kokkama. Õppeköögis oli kõik valmis seatud lõbusaks kokkamiseks, kus olid traditsioonilised piparkoogid, pitsa ning muudki head ja paremat. Pärast koolimajast tulekut, jaotati kõik tööd õpilaste vahel ära (kes läks piparkooke tegema, kes pitsasid valmistama jne.) Kui toidud valmisid, siis mindi ühise laua taha sööma oma jõululõunat. Ütleks, et päris hea viis jõule klassiga pidada.

Kommenteerimine on keelatud.