7. klasside tutvumisõhtu

Uuel kooliaastal lisandusid uued õpilased Reaali seitsmendate klassi rivistusse. Et kõik omavahel tuttavaks saaksid, toimus 4. oktoobril 7.klasside tutvumisõhtu, kus osalesid kõik kolm klassi. Selleks sobis eriti hästi Pärnu mnt. maja, kus oli kogunemine. Alguses jaotati kõiki rühmadesse, kus oli võimalus oma hobidest ning huvidest rääkida. Lisaks tutvustati neid hiljem ka ülejäänud kohalolijatele. Pärastpoole sai süüa ja juua, kuid aega oli vähe enne järgmist tegevust – fotojahti. Väikestes gruppides saadeti õpilasi Reaali ümbruses pilte tegema, mis pani proovile meeskonnas töötamise oskused. Kui pildid pildistatud, said pealtvaatajad oma hinnangu neile anda väikese slaidiseansi jooksul. Alles õhtu lõpul oli vaba aega ning soovi korral sai tantsida või isegi jalgpalli mängida staadionil. Milline hea tutvuste sobitamise õhtu!

Kommenteerimine on keelatud.