Jõulunädal

Just natuke aega sai läbi jõuludele omane sigin-sagin. Ka meie kooli nädal oli täis erinevaid üritusi.

Esmaspäev- Meil toimus 5-6 klasside jõulupidu. Seal peol pidid kõik klassid lunastama ma oma kingitused. Aga kuna päkapikke polnud käe pärast, jagasid kingitusi joutuuberid. Iga klass pidi kingituse endale lunastama. Meie klass tõmbas loosiga,et me peame lunastamiseks laulma. Meie valisime esitamiseks laulu “Talve Võlumaa”, mis hiljem selgus, et on ka peo ühislaul. Pärast kontsertit toimus meil klassiõhtu, kus me jagasime kingitusi. Iga üks oli paar nädalat varem tõmmanud ühe nime kellele ta pidi kingituse tegema. Vaatasime ka filmi ja mängisime pudelit.

Teisipäev- Käisime Murastes ekskursioonil, kus saime teada rohkem jõulu traditsioonidest. Pärast traditsioonidest rääkimist võtsime laternad kaasa ja läksime metsa. Saime teada, et laternaga on raskem pimedas näha, kui laternata. Kuna õues oli pime ja sopane said mõned päris mustaks. Pärast sopast matka läksime uuesti bussi ja sõitsime tagasi kooli juurde.

Kolmapäev- Käisime kunagi ammu klassiga vaatamas etendust “Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi”. Nüüd läksime ja tuletasime kogu klassiga selle etenduse mälestusi meelde. Vaatasime seda ettendust ja nüüd sa said sellest natukene aru, sest teises klassis seda vaatamas käies oli suu suurim mõtte: “Millal see nüüd juba lõpuks ometi läbi saab?”. Nüüd tundus see huvitavam ja saa päriselt ka said aru, kui raske sellel tantsijal kingadel tippida on.

Neljapäev- Kogunesime hommikul kooli,et kuulata ja ka ise osaleda meie selle aasta viimasel kontserdil koolis. Meie klass esitas koos a-klassiga plokflöödil loo “Advendiküünal”. Lava peal olles tundus, et ka teistele õpilastele meeldis meie esitus. Pärast kontserdi lõppu kogunesime klassiga kokku. Paar nädalat varem olime saanud lehe, kuhu tuli kirjutada iga meie klassi venna või õe kohta, midagi head. Sellest oli kokku pandud kiri, kus oli kirjas, mida klassi kaaslased sinust arvavad. Lisaks saatis Linnu sõbraliku klassi konkurssi korraldajad meile või lindudele näksimist.

Reede- Vaheaeg!!!

Kommenteerimine on keelatud.