Unustamatud seiklused Kuutsemäel

Kolmapäeval, 10. märtsil oli meie klassil ühepäevane väljasõit Kuutsemäele. Selle pärast pidime juba väga varakult kooli ees kogunema. Suusatama läksime 7.c õpilastega. Õpetaja Piret Karu tuli ainukese õpetajana kaasa, sest Olspert ravis end kodus, aga südames oli ta meiega.

Teel sinna tähistasime kalli klassivenna, Birki sünnipäeva: sõime Anette küpsetatud torti, laulsime ja kuulasime eestimaist muusikat ning olime rõõmsad, et saime selle tähtsa päeva üksteise seltsis veeta. Kohale jõudnud, seadsime endale lauad ja suusad alla ning suundusime mäele. Paljud, kes olid esimest korda lauatamas, võtsid grupiõppe, mis tasus igati ära. Jätkus ka neid, kellele meeldis mäe otsas juttu ajada, ilma nautida, hoolimata, et lõpuks hakkas vihma sadama, ja sealt alla keerutada – need kamraadid lasid ainult neli korda mäest alla, kuid said omamoodi elamuse.

Kuutsekal sõime lõunat kella kahe paiku ja tagasi hakkasime sõitma kell 5. Enne sõitu lõikas Iris lahti endatehtud tordi, mis kõigil keele alla viis. Tagasiteel jätkasime eestimaise muusika kuulamisega.  Tallinnasse, koolimaja juurde jõudsime üsna hilja.

See oli üks seiklusi täis lõbus päev, mis pani hea punkti viimasele koosveedetud talvele.

-Siret ja Anette

Kuutseka 4Kuutseka 1 Kuutseka 2Kuutseka 3

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74