Jõuluball Tallinna Reaalkoolis

22.detsembril kell 18.00 kogunesid kaunid ballilised Tallinna Reaalkooli esimesele korrusele. Ükshaaval kutsuti kõik pidulikult külalised nimepidi saali. Sisse astudes tervitati õppealajuhatajaid Martin Saart, Madis Somelari ning tema imeilusat abikaasat. Seni kuni kõik saali kogunesid oli võimalik nautida suurepärast glögi ning mõnusat seltskonda.

18.45 kõlas avavalss ja kõigi imestuseks oli tantsupõrand puupüsti täis. Pärnu puhkpilliorkester mängis õhtu läbi imelist cha chat, džaivi, sambat ja rumbat, valssi ning viinivalssi. Õhtu oli maagiline hoolimata sellest, et paljud ei saanud arugi, mis tants parasjagu käis (#kui puudub muusikalinekuulmine). Kahe orkestri pausi ajal võis laval kuulata meie imearmsa 134. lennu “bändi”, kus mängis ka meie kallis klassivend K. Kluge.

Ballil pakuti maitsvat kringlit, puuvilju, teed, kohvi ja morssi. Õhtu lõpuks oli varuks 19kg martsipanitort!

Õhtu jooksul oli märgata ka fotograafi, kes jäädvustas kõik olulised hetked. Enda kaaslasega oli ka võimalik eraldi pilti teha.

Kella kümne paiku ilmus välja DJ ning disko võis alata. Pintsakud lendasid ja puusad nõksusid. Rütmi kiirenedes meeleolu tõsusis. Kõigil oli väga lõbus.

22.detsember oli üks fenomenaalne õhtu, mida ei unusta me veel nii pea.

-Victoria ja Siim M.

Lisa kommentaar