Reaali poiss 95

14. november algas nelja tavatunniga, misjärel suundusime seekordse sünnipäevalapse, Reaali Poisi juurde. Saime osa tseremooniast, milles osalesid J. Westholmi Gümnaasiumi ja GAG’i esindused ning Vabadussõja-aegsete liitlaste suursaadikud, linnajuhid ja Kalevi jalaväepataljoni esindus. Hiljem saime kooli aulas uudistada ka relvade näitust ning staadionil süüa kosutavat sõdurisuppi (tegelikult lihtsalt hernesupp) ja imemaitsvaid moosipalle. Seejärel toimus Vene teatris ajalookonverents. Pooleteise tunni jooksul kuulsime põnevaid ettekandeid Vabadussõjas osalenud koolide õpilastelt ning paar sõdurilaulu laulsid meile ka mundrites segakoori poisid. Päeva läbiv mõte oli, et vabadus on hinnaline ning seda tuleb hoida.

Elli

Pildid: Tallinna Reaalkool

Kommenteerimine on keelatud.