Pidulik jõuluõhtusöök

19. detsembril, ühel imeilusal pühapäevasel pärastlõunal kogunesime terve lennu ja ka õpetajatega meie kooli aulasse. Eks tublid ettevalmistajad, õhtujuhid ja ka meie klassi meelelahutajad olid natukene varem kohal. Algamas oli 139. lennu pidulik jõuluõhtusöök. Minu ülesandeks oli 10.b meelelahutusliku vahepala ehk näidendi esitamine, seega polnud ma õhtusöögi korraldusliku poolega väga kursis. Mulle oli meeldiv üllatus, et kõik nägi väga pidulik ja uhke välja – isiklikud nimesildid, uhked road ja ilusad dekoratsioonid. Meie klassi näidend põhines kuulsal telesarjal “Kättemaksukontor”, millest ei puudunud reaalkoolilikud lisandid. Õhtu oli kirev ja lõbus! Saime muljetada, tantsida ja nautida. Päeva lõpetas lõbus disko, kus kõigil jalg tatsus.

 

Kirjutas Kirke

 

Marteni ja Markuse duona tuli taasesitusele tuntud ja armastatud Fuego.

Meie õhtujuht ja Ulla!

Ka 139.b valitutel oli au mõnele õhtujuhtide nupukale küsimustele vastata.

Kättemaksukontor õpetaja Taltsi ülekuulamisel.

 

Kommenteerimine on keelatud.