Ajarännak

  1. septembril toimus Tallinna Reaalkoolis ajarännak, kus rändasime tagasi aastatesse 1987-1991, meenutamaks taasiseseisvumist ning sellele eelnevaid aastaid.

Päev algas varakult, kui kogunesime hommikul kell 7.00 Komandandi aeda Eesti lippu heiskama. Kõnet tuli pidama ka riigikogu esimees Jüri Ratas. Komandandi aiast liikusime üheskoos Hirve parki ning sealt edasi juba kooli. Sellel päeval olid kõik riietunud ajakohaselt ning silma jäid nii mõnedki toredad kostüümid ja stiilid. Päev koosnes viiest ainetunnist, kus igas tunnis jagasid õpetajad meiega oma mälestusi Eesti taasiseseisvumise aegsest perioodist – näidati pilte, mänguasju ja riietusesemeid. Klassidel olid väljas ka plakatid, millel oli kirjas näiteks: “Ei diktatuurile!” jms. Pärast kolmandat tundi läksime kõik koos õue, et moodustada üks vinge balti kett kooli välisukse juurde ja staadionile. Päev kulmineerus staadionil viie etteastega, mille hulgas näitasid mehisust ja isamaalisust ka meie lennu poisid. Kõige lõpuks saime nautida legendaarse Ivo Linna vahvaid laule ning pärast seda rõõmsa tujuga koju minna.

Mihkel

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74