Eesti Arhitektuurimuuseum

24.09.2021 Käisime klassiga Eesti Arhitektuurimuuseumis. Seal saime teada linnastumise kohta ning, kuidas käis elu Tallinnas aastatel 1900-1990. Koha peal jagati meid 4 gruppiks, iga grupp sai mingi asjastu Tallinna kohta uut ja põnevat teada. Minu grupi teema oli Tallinn 1940-1960. Sellel ajal oli Tallinnas Nõukogude võim ning arhitektuuristiil oli poliitliselt kontrollitud, vähe silmapaistev ning tuhm. Kui iga grupp olio ma töölehe valmis saanud, pidi grupp ette valmistama esitluse oma teema kohta. Esitulsed olid väga põnevad ning enamjaolt said kõik oma töölehed täidetud. Kokku veetsime me seal aega umbes tunnikese ning pärast seda jätkusid meie tavalised tunnid ning õppetöö. Oli vägagi meeldiv kogemus ning soovitame seda kõigil külastada.

Sven-Marti Pajuri

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74