Taani päev 2021

30. märtsil toimus Taani päev, mille raames oli meil võimalus kuulata külalisesinejatena Taani suursaadik Kristina Miskowiak Beckvardi, Rasmus Anderseni ja saatkonna praktikante Neeli ja Juani. Suursaadik tutvustas oma tööd saatkonnas ning rääkis oma tegemistest Eestis – näiteks Saatkonna hoone ehitusega 1999. aastal näitasid nad, et usuvad Eesti ja Taani pikaaegsetesse suhetesse, nad on korraldanud ka näituseid. Rasmus Andersen rääkis sõjaväest, üldisest julgeolekust Balti riikide lähistel ning ka sellest kui palju miine reaalsuses meredes on. Neel ja Juan keskendusid oma esitluses elule Taanis ning võrdlesid seda Eestiga, rääkisid sellest, milline on keskmine taanlane, milline on elu Taani ülikoolis ja kuidas riik toetab tudengeid. Esitlused olid informatiivsed ja väga huvitavad.

Lisaks toimus päeval erinevaid huvitavaid võistlusi ning noppis mõned auhinnad.

Täname Taani päeva korraldustiimi ning esinejaid!

May be an image of toy 

Kadriann Kummer

Lisa kommentaar