Kool sai aasta vanemaks!

29. septembril tähistati Reaali 139. sĂĽnnipäeva. Pidustustega käisid kaasas kõik elemendid, mis selle päeva õpilaste seas ĂĽsna tähtsaks on kujundanud – vilistlased, kes jagasid kogemusi ja andsid head nõu õpetajate koha pealt, autasud silmapaistavatele realistidele ja loomulikult pidusöök. Tõsi kĂĽll, peale hommikust kehalist oli ĂĽpris tĂĽĂĽtu hakata väikses ja kitsas soojakus viigipĂĽkse ja pintsakut selga tõmbama, kuid peale viisakat hilinemist jõudsid siiski kõik täitsagi korralikus rõivastuses koolimajja.

Peale muusikatundi suunduti eelmainitud vilistlaste juttu kuulama, mille juurde käis ka asjakohane Kahoot. Kui oli aeg staadionile suunduda, ruttasid osad garderoobist oma mütse võtma ja teised pidulauda tooma. Peale mõnda minutit sagimist jõudsid kõik edukalt oma klassigruppide juurde. Tehti mõned pildid, kohale toodi toidud.

Tseremooniat alustati hümniga, seejärel jagati tunnustusi, kusjuures nii mõnedki neist läksid ka meie klassile. Järgnes ehk ürituse oodatuim osa – söödi pitsat/kooki, ajati juttu, muljetati. Ootamatult (kuigi sellele jagati eelnevalt nii mõnegi korraldaja poolt vihjeid) tuli kümnendikel läbi teha oma retsitants. See möödus vahelduva eduga, kuid loodetavasti kandus mõte isegi läbi poolunustatud kava siiski publikuni.

Inseneeria pool klassist oli ülejäänud päeva vabaks palunud, kuid progammeerijatel ei olnud see õnnestunud, mistõttu jäid hiljem koristajateks peamiselt paar inse-poole inimest, kelle abil sai laua enam-vähem puhtaks. Üks õnnetu koogitükk, mis oli suure sagimise käigus staadionimurul lõpetanud, jäeti loodusliku erosiooni hooleks.

-Kristjan

     

Kommenteerimine on keelatud.