Jõulutrall ehk häid pühi kõigile!

Reaali jõuluaeg algas meie klassil jõulupeoga ning lõppes püha jõulusöömaajaga. Võtame kõik sündmused siin kokku:

Esimesed ettevalmistusused algasid viis nädalat enne jõulupeo toimumist. Kohe alguses jõuti üksmeelsusele, et jõulupidu tuleb playbox stiilis (sarnaselt varasematele aastatele) ning läbivaks teemaks saab Eurovisioon. Ürituse korraldamine toimus sujuvalt, pidevalt kolme lennu esindajate vahel läbirääkimisi pidades. Aega läks ja kätte jõudiski 15. detsember aka Reaali Eurovisioon või mitteametlikult: Reaalivisioon. Kersti Veskimetsa esimene kommentaar Reaalkooli aulas lava nähes oli “Nii suur või? Kuhu siis tantsijad pannakse?”. Kõik aulas sel ajal olnud abilised ja korraldajad jäid hetkeks suu lahti vaatama ja vastasid ühiselt: “Eurovisiooni staaridele ongi suurt lava vaja”. Esialgselt planeeritud 3 tundi, et lava ja tehnika püsti saada, muutus 7-ks tunniks igavuseks ja söömatuseks –  tehnika- ja lavajuppe oli oodatust väga palju rohkem. Õhtu kõige suuremaks šokiks sai tõsiasi, et peo korralduseks antud kooli rüperaator lõpetas koostöö ja ei käivitunud. See avastus tehti alles tund enne peo algust ning selleks hetkeks olid juba kõik tähtsad inimesed, sh arvutigeenius Rene, koolist lahkunud. Ka pool tundi enne jõulupeo algust ei olnud ühtegi kasutatavat arvutit ning õhus oli tunda juba paanikat; ilma arvutita oleks pidu olnud üpris vaikne. 10 minutit enne peo algust saabus õnneks ühe lennukaaslase arvuti (aitäh, Joel Hussar!) ning kibekiiresti sai meie oma klassikaaslane Joosep Tõnso helimehena valmis seada kõik muusika- ja videopalad. Pidu võis alata!

Eurovisioon kulges lõbusalt ning väga häguselt (suitsumasin oli intensiivne, väga…). Suured kiidusõnad meie armsatele klassikaaslastele, kes meie etteaste hiilgavalt läbi viisid: https://drive.google.com/file/d/1EDu7jduZek-s1PBIPbV8xsZ-eMELfK53/view?usp=sharing. Õhtu naelaks oli õpetajate esinemine, mis õnnestus meie toredal klassiõel ka linti võtta: https://drive.google.com/file/d/14ehC1xe7BmVrxMWsLyvWhCmYdu37UOw2/view?usp=sharing

Jõulupeole järgnenud nädala teisipäeval toimus ka gümnaasiumi jõululaat. Meie klass kaalus nii nätsu (kahetsusväärselt defitsiitne kaup koolipuhvetis) kui ka šokolaadiküpsiste müümist, kuid lõpuks otsustasime maha müüa meile usaldatud laadalauad. Olgem ausad, müük ei läinud just kõige paremini, aga olulisem on osavõtt kui võit, eksole.

Kolmapäeval jagas meie sama tore klassiõde meile küpsiseid. Neljapäeval saime kõik kokku, et vaadata õpetaja Koidu poolt välja valitud Belgia filmi nimega “Uhiuus testament”, mis algas sellega, et Jumal on elus ja elab Brüsselis. Rohkem me edasi ei räägi, film tasub kindlasti vaatamast, sest on vägagi… huvitav.

Reedene päev oli äärmiselt tore, sest saime kuulata kaunist jõulumuusikat ning süüa tavapärasemast uhkemat toitu tavapärasemast uhkemas sööklas.

Sellega lõpes ühlasi ka 133B seeria nimega “Millal oli viimane reede, mil me ei pidanud pärast tunde veel sunniviisiliselt mõned tunnid koos veetma??”

Pühadeks soovime kõikidele palju verivorste ja hapukapsast, piparkooke ning ka kingitusi (aga see ei ole jõulude mõte, lapsed!). Üheteistkümnendikele soovime tegusat vaheaega ja palun ärge oma küsitlusi kõik korraga vaheaja viimasel päeval saatke, eks?

Kauneid jõulupühi ja tegusat uut aastat!

Soovib 133B

Tiim Pärnaorg töötamas jõulupeo esinemise rekvisiitide kallal

Maarja õmbles ühe varruka ja oli ilmselgelt oma meistritöö üle väga uhke.

Kui ABBA saapaid endal kodus pole, tuleb need olemasolevates vahenditest valmistada. Väga suur kiusatus oli meisterdada ka üks fooliummüts, kuid õnneks sai 12C selle tegemise au endale…

“Eee, kuulge, need on mingid joogapüksid ju?!” Lisaks tahaks märkida, et Maarja nägi välja nagu Peeter Paan.

Meie suurim fänn – Sven Lååne

Õpetaja Sinjukinale jätsime klassi kauni joonistuse. Autor: Sten, 18a.

Matsar, mis teed?

Küpsiste tegemine võttis kokku umbes 3 tundi ja nende hävitamine umbes 3 minutit..

Suur lusikas ja väike lusikas ehk me kõik pärast jõuluõhtusööki televiisori ees vaatamas “Politseiakadeemia” maratoni.

Kui sa ei saa ise reedel kooli minna ja palud klassiõdedelt jõululõunast võimalikult palju pilte teha ning nad võtavad seda sõna-sõnalt… Nautige siis kauneid uduseid ja mitte-nii-uduseid toidupilte + väike Ketlin

Kommenteerimine on keelatud.