Minu rollid lÀbi video

Ôis_bemm

Eile sai klippidega algust tehtud. LĂ”igun kaadrid, kuidas autoga poodi lĂ€ksin (ĂŒle pika aja sain jĂ€lle BMW’ga sĂ”ita!!) ja sealsed shoppamise klipid jĂ€id pĂ€ris sujuvad. Tahtsin ka kooki juba kĂŒpsetama hakata, aga tuli vĂ€lja, et kĂŒpsetuspaber oli otsa saanud. Niisiis tegin selle asemel TV vaatamise koha. Alguses ei tulnud ĂŒhtegi ideed, mis oleks pĂ”nev film, kuid kuna Expendables 2 oli kunagi alla tĂ”mmatud, tegin sellest ĂŒhe pika 8 mindase filmivaatamise. Suht naljakas oli seda algust vaadata- eriti see, kus nad koti Schwarzenegger’i peast Ă€ra tĂ”mbasid. Sellega lĂ”ppes esimene pĂ€ev, mis tuli tĂ€itsa norm.

TĂ€na tĂ”otab tulla jĂ€rgmine tegus pĂ€ev. Peale kooli koju, ema tĂ”i arvatavasti kĂŒpsetuspaberi ka. Kokkamisest tuleb pĂ€ris pikk  klipp, mille videosse panna. Eriti hea on see, et pistan hiljem BESEERULLI ĂŒksinda nahka. Video puhul on see kindlasti kĂ”ige mĂ”nitavam koht teistele vaatajatele, sest see on ulme hea kook. No jah, seda teavad ainult need, kes seda muidugi varem munchinud on!

Plaanis on panna videosse varem tehtud klippe BMX’st.  Need on nii koomilised, loodetavasti ajavad need kaadrid Olegi naerma. Vb panen mingit muud sporti ka sinna sisse, aga ĂŒldjuhul sellest peaks vast piisama v.a ĂŒks klipp, mille tegevus jÀÀb ĂŒllatuseks 😉

Igatahes, kui tĂ€na ei jĂ”ua, siis ehk homme jĂ”uan selle video kokku panemisega alustatud, sest neljapĂ€evaks peab sellega ju valmis saama. Kokkumonteerimine vĂ”tab pĂ€ris kaua aega ja eriti selle ĂŒleslaadimine. Pole veel kindel, kas rÀÀgin venekeelse jutu videosse vĂ”i tunnis kĂ”rvale, eks paista. Terve kolmapĂ€ev aega teha.

See you later alligaator!

 

Markus-Erik Õis

Kommenteerimine on keelatud.