Konkurss

Kuna meie ajaveeb pidevalt uueneb(teoorias) ning 11 A Ă”pilane Egelyn Braun on nĂ”us meid aitama ning tegema meile bĂ€nneri, mis sobiks meie uue ajaveebi kujundusega ning mul tuli idee, et vĂ”iks sinna peale teha meie klassi deviisi. Kuna ma ise ei olnud vĂ”imeline nii ruttu seda vĂ€lja mĂ”tlema, siis Siim Gherdilt tuli hea idee avada klassi sisene konkurss teemal “Klassi deviis”. Seega nĂŒĂŒd, lootes, et kĂ”ik loevad seda ajaveebi ja kuulasid mind reedel, on lootus teil. Palun vĂ€lja mĂ”elda klassideviis. Sinna vĂ”iks sisse kuuluda sĂ”na multikultuursus vms(arvestades et meie klass on vĂ€ga mitmekĂŒlgne – alustades sportsmenidega ja lĂ”petades kunstnikega). Parimad deviisid paneme kirja ja klass siis ise valib sealt parima hÀÀletades. Auhinnaks kommipakk 🙂

 

Head nuputamist 🙂

Lisa kommentaar