Tutvumispidu jääb (28.nov) ära!

Väga halb uudis! Tutvumispidu jääb kahjuks ära. Kopli villa oli kinni pandud ning nagu välja tuli ei saanud enamus siiski see kuupäev tulla(võistlused jne.). Seega see lükkub jälle edasi. Jah, ma nõustun, asi venib ja sajaga ja ma tõesti vabandan. Seega meie poolne(klassivanemate pakkumine) variant oleks 12. dets. Nii ja nüüd küsimus rahvale: kas see on väga kehv aeg või OK? Eile Merlin saatis mulle ühe laheda koha veel, mis iseenesest oleks küll praegusest(umbes) 2x kallim, aga saaks ööseks jääda ja seal on bassein/saun. Ja see oleks 7 km kesklinnast(ma ei ole veel suutnud nende kaartide järgi ära tuvastada kuhu poole). Ja teine miinus või point on see, et ma ei ole suutnud veel tuvastada asja konksu. Lausa ebareaalselt odav koht(ööbimise, sauna ja basseiniga) ning ebareaalselt lähedal linnale/linnas.

Nii ja selle peo teeksime siis täis raksuga ja ideeks oleks kostüümi pidu 🙂 Ja organiseeriks siis sinna juba söögid ka.

Nii. Jutt lõppes. Teie arvamused?

 

Meeldetuletus ka:

Palun maksta homseks 150 EEK 25.nov. teatrisse mineku bussiraha.

Päevaplaani kohaselt me lahkume kell 12:00(koht täpsustamisele, arvatavasti kooli esine). Esimesse tundi peab minema!(I rühmal inglise keel, II vene keel). Teist, kolmandat jne. pole. Aga kooli ei tohi lällama jääda.

Tagasi tulek oleks 00:30ks umbes. Ja kolmapäeval, 26.nov, pole esimest kahte tundi – ehk kõik tulevad kolmandaks tunniks kooli.

6 kommentaari - “Tutvumispidu jääb (28.nov) ära!”

  1. Tõnis Ütleb:

    Muidu 12. detsember sobib, aga kostüümipidu on kahtlane mõiste. 😀
    Peale selle, see esimese tunni toimumine on väga nõme. Pakun, et üsna paljud jäävad esimese tunni ajal haigeks ja siis taastuvad ning tulevad Tartusse 🙂

    (Kommenteerisin, et tutvustada inimestele seda võimalust 😉 ).

  2. Herman Ütleb:

    12.detsember sobib hästi, lisaks on mu sünna siis ka olnud:) Koht tundub olevat väga intrigeeriv. Tubli

  3. Merlin Ütleb:

    ÖÖseks jääda oleks vingem, nii et kui keegi teab mingit kohta, mis asub Tallinna lähedal, oleks normaalse hinnaga (saunaga oleks super :D), siis öelge kindlasti :D!

  4. Moss Ütleb:

    et jah, oleks ka nõus. nagunii ma midagi ei tee vahet pole mis ajal. ööseks jääda ikka parim.

  5. Saskia Ütleb:

    mulle 12. sobib, aga küsimus teisipäeva kohta:
    Kas füsa ei toimugi? toimub ainult üks tund?
    suht nõme ju…

  6. Carolin Ütleb:

    Saskia :
    Ei toimu jah, sa ju Turulinni kuulsid? Ta ütles, et keegi ei taha meid näha, peale Mumma ja Malsi, mis jääb mulle mõistmatuks.

Lisa kommentaar