“Nii aja ratas ringi käib…”

Väike mälestus siis sellest, kuidas 12ndikel tunnid otsa said.

21. aprill 2010

“Täna heliseb teile koolikell viimased 12 korda…”
midagi sellist mainis Polma täna 12ndikele aulas, nii umbes 10-20 minutit enne seda kui lõpukell 13 korda lõi, vähemlat minu arvutuste kohaselt  xD

Tänane 12ndike lõpukell pani täitsa mõtlema, et ega ka meil pole enam palju selleni jäänud. Nagu keegi mainis, siis vaid 365 päeva. Või noh, midagi sinna kanti. 1 aasta veel… täna aktust kuulates keerles mul kogu aeg peas mõte “peaaegu… ainult natuke veel… varsti on kõik läbi… varsti on kõik möödas…”

Vahepeal läks silme-eest täitsa kirjuks ja võttis jalad nõrgaks… siis kui me olime 2se ja 3nda korruse vahepeal väiksel kõrvaltrepil tükk aega oodanud, kuni kogu 12ndike rahvariietest kirju vägi kolmandalt korruselt välja treppikotta ja sealt neljandale korrusele oli saanud. Selle ajaga oli pikk saba juba nende tõttu tekkinud, nii et selleks ajaks, kui me neljandale saksakeelde jõudsime, polnud meie rahvuslastest enam ühtegi värvilist triipu näha…

Aga Good Luck! neile eksamitega ja meile veel ühe aastakese välja kannatamisega ning ka oma õige tee leidmisega. Praegu peame meie aga olevikule keskenduma, 11nda klassi ära lõpetama ja eksamid läbima.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74