Tantsukursus

Tantsukursus, kuhu kooliaasta alguses Piret Otsa ka meie klassi õpilasi kutsus, on nüüd juba läbi ning ma pean rõõmuga tunnistama, et kursusel osalemine oli üks väga meeldiv kogemus.

Igal kolmapäeval (alates septembri eelviimasest nädalast) kogunesid ligi 40 tantsuhuvilist kell 18.30 Reaalkooli aulasse, et veeta järgnevad poolteist tundi peotantse õppides. Meie klassist käisid kursusel  (vahelduva eduga) ligikaudu 16  tantsulõvi. Nende kahe kuu jooksul, mis justkui tantsusammul möödusid, õppisime tundma mitmeid erinevaid peotantse, alustades ruutrumbast lõpetades tango ja tša-tša-tša’ga.

Isiklikult üllatusin väga positiivselt, sest ma poleks uskunud, et peotants võib mulle nii meeldivaks kujuneda. Suure tänu on kindlasti ära pälvinud ka meie lõbusad tantsuõpetajad. Neile, kes pole veel tantsukursusel käinud, soovitan esimesel võimalusel see kursus läbi teha.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74