Palve

Kirjutan siis kohe mitu asja √ľksteise otsa – nii. N√ľ√ľd, palun. Olen n√ľ√ľd saanud seda tunda, kui ma pean maksma teiste inimeste eest kinni, kui nad puuduvad mingilt √ľrituselt.

Seega, siit palve – palun, p a l u n, kui te puudute ja teil on midagi maksta, palun mulle kohe teatada. Helistage, saatke sms, r√§√§kige msnis. Kui te aga teate et tulemas on √ľritus ja te teate, et puudute, siis ka kohe k i n d l a s¬†t i √∂elda. M√Ķlemal juhul, kui te ei √ľtle seda, siis maksate ikkagi oma osa kinni, √ľksk√Ķik siis, kas te puudusite v√Ķi mitte.¬†

Eelmine reede juhtus see, et kolm in. puudus. Ainult 1 neist √ľtles mulle k o h e, et ta puudub too p√§ev. Teine √ľtles samal p√§eval, saage aru. Ma ei saa nii teha! Kolmanda pidin ise kodus v√§lja nuputama, kuna rahadega ei tulnud lihtsalt v√§lja. Seega, j√§rgmine kord ma lihtsalt n√Ķuan teilt raha sisse, kui veel midagi sellist juhtub.

 

Minu kontaktandmed(Carolin):

(+372)5250654; poogen-@hotmail.com (msn); carolin@laubre.ee (e-mail).

Lisa kommentaar