Prantsuse köök

Tere tulemast meie kokanduse rubriiki! Sel aastal on meie konkanduse teemaks maailmaköögid. Tunnid valmistame ette ise ja meil, Anettil, Mirellel, Alexandral ja mul, oli suur au anda avapauk meie selle aasta kursusele. Pühendasime tunni Prantsusmaa köögile ning valmistasime ratatouille’d ja šokolaadikooki. Võiks öelda, et päev ei alanud just kõige paremini, kui ma kõik meie toiduained maha suutsin unustada ja sain sellest alles kooli jõudes aru. Õnneks saime siiski asjad kätte ja võisime südamerahuga tundi minna.

Kööki sisse astudes algas koheselt suur sigin-sagin ja kõik hakkasid hoogsalt köögivilju hakkima. Lisaks “hästi tõsisele” töötegemisele jäi meil aega ka laulda ja tantsida ja niisama jutustada. Enne sööma asumist tegime tüdrukutele lühikese ettekande Prantsusmaast. Söök tundus kõigile maitsevat ja peale nõudepesemist oli köök tühi ning kõik nädalavahetust nautimas. Oli väga meeleolukas tund.

Anette Merivee

https://youtu.be/xbp0di6-wtI

Kommenteerimine on keelatud.