Vabalava 2020

31. jaanuaril toimus Vabalava. Seekord oli osalejaid rohkem kui eelmisel aastal. Esinejad olid enamasti Reaalkoolist, kuid oli tuldud ka 21. Koolist ja GAGist. Üles astusid paljud bändid, duod ja esineti ka individuaalselt lauldes, comedyshow’d andes või oma oskusi yoyo’ga näidates. Üllatusesinejateks olid õpetajad Reimann, Reedik, Kristi Vahenurm ja üks õpetaja, kelle nime kahjuks ei tea. Tihti tekkisid probleemid helitehnikaga, näiteks mikrofonide mitte töötamisega. Žüriiliikmeteks olid Martin Saar, Erik Mäe ja Anu Kell. Üritus kestis natuke üle 4 tunni ning loomulikult oli ka vaheaeg, kus pakuti kõigile popcorni. PEK pidas ka kohvikut, kust oli võimalik osta erinevaid pirukaid, muffineid ja morssi. Ürituse lõppedes oli võimalik kõigil neil, kellel polnud kuhugi kiire, kõike ülejäänud toitu tasuta ära süüa või koduteele kaasa võtta. Oli meeldejääv õhtu ja kõigile meeldis.

Laura

Kommenteerimine on keelatud.