Talvekontsert

17. detsembril toimus kooli talvekontsert ,,Mu kodu nii lihtsalt”, kus esinesid paljud andekad lauljad, tantsijad ja pillimängijad. Saal oli puupüsti rahvast täis, nii et kui tahad järgmine kord ka piletit, ei tohiks ostmist jätta viimasele minutile.

Kontsert oli jaotatud neljaks aastaajaks, igal aastaajal ligi viis esitust. Kontsertetendus algas kevadega, kus võis kuulda Norat laulmas.

Ei tahaks küll diskrimineerida, kuid minuarvates olid kõige lahedamad esitused just meeskoosseisudelt, näiteks õpetajate tants ,,Virus vihtlemas´´ ja poistekoori laul ,,Mere kutse´´, kus oli peale rõõmsa laulu boonusena veel vahva liikumine tehtud.

Toredaid esinajaid ja etteasteid oli siiski veel. Näiteks lauljatest jäid meelde neidude trio, lauldes veidi kurblikku ,,Mere hällilaulu´´, segakoor ning mudilaskoor, kellel oli lisaks lustlikele lauludele ka vahva minimaalne liikumine. Rahvatantsijatel olid iseenesestmõistetavalt kavas tantsupeotantsud. Lisaks neile esines veel tantsijaid, näiteks jäi silma lihtne, kuid efektne ,,Süüta mu lumi´´, kus kasutati taskulampe. Üritus lõppes ilusa ühislauluga ,,Taas talv on tulnud´´.  Kontsertetendus oli armas, südamlik ja tore ning usun, et kõigile leidus midagi.

Birget

Kommenteerimine on keelatud.