Ekke Markus Muttika

Ekke on üks tore, sõbralik, jutukas ja heatahtlik noormees, kellega on alati väga tore kõneleda. Hommikuti toob ta tüdrukutele naeratuse suule.

Meie klassis tunnevad teda paljud Tehnikajumalana, kuna alati kui vene keele tunnis läheb Tendul abi vaja, tormab Ekke appi (Tendu parem käsi). Selle fantastiliselt lõbusa poisikluti tunnuslause on: “Started from the bottom, now we’re here!“. Väidetavalt teretab igal hommikul ja on alati õigel ajal vales kohas. Kuulujuttude järgi on Ekke meesujuja. Nintendo 3DS-i ohud ja tahud on tal vist selged. Keegi “stalker” teab, et ta istub tihti peale Solarise Hessis 3DS-is. Tuleb välja, et lisaks kõigele sellele on ta ka meisterkokk ja tegus töömees. 9. c klassi valgustaja. Ekke on kõige osavam pokemoni taltsutaja, keda me teame. “Lammutaja vendades” (mingi mäng?? vist??) on Ekke kõige parem. Raha pole Ekkele probleemiks, ta on meie “Rahaboss”.

Ekke

 

Lisa kommentaar