Jõulupidu

16. detsembri õhtul toimus jõulupidu. Alguses toimus aulas 7. ja 8. klasside ühispidu. Kohale tuli ka jõuluvana õp. Raa isikus. Seal esinesid ka pillimängijad, meie klassist mängisid kaasa Iti ja Kaspar. Igal klassil tuli vastata ühele nipiga küsimusele ning jäljendada ühte õpetajat läbi pantomiimi. Iga klass esines ka jõuluvanale kas siis video või playback’i esitamisega. Meie olime ette valmimstanud playback’i erinevatest tuntud eesti ja ameerika lauludest. Lõplikult valmis meie esitus vaid paar tundi enne pidu. Tulemusega olime aga väga rahul ja paistab, et seda oli ka publik. Esitasime laulud:

– Üllar Jörberg Kutse tantsule (C Robin, Carmen, Lotta, Victoria ja Iris)

– Hellad Velled 18 (Siim L, Simon, Iris, Carmen, Siret)

Turvamees (Iti)

– Niki (Birk, Mihkel, Simon)

– Justin (Kaspar ja Artur)

Pilvede embuses (Artur ja Birk)

Kõik osalised olid lahedates kostüümides ja meie klassi esitus oli üks silmapaistavamaid.

Pärast Raa imelist kingimarssi läksime klassi ja jagasime jõulupakke suurest kingikotist, milleks oli suur must prügikott. Täiesti puhtjuhuslikult oli enamus ostnud kingid Tigerist. Peale seda vaatasime filmi, milles mängis Kristofer. Aulas mängiti muusikat ning sai vabatahtlikult puusi keerutada.

Lisa kommentaar