Reaalkooli 300 gümnasisti vallutasid Tartu ja teatri

Just nii kõlab Vanemuise kodulehel oleva artikli pealkiri. Pikemalt saab sellest lugeda siit. Lugege kindlasti, lõpus on ka meie klassivenna Marko R. arvamus.

26. jaanuaril sõitsime kuue bussiga ning terve gümnaasiumiga ühiskäigule Tartusse, et näha Sofi Oksase etendust “Puhastus”. Traditsioon, mis on Reaalkoolis kestnud juba 10 aastat. Teatrireis on üks paljudest traditsioonidest, millest õpilasest väga hea meelega osa võtavad, seega peab see kestma jääma.

Meie, 11. klasside õpilaste sõit algas kell 13.00. Kõik õpilased said valida, kuhu nad minna tahavad. See aasta oli valik päris kirju: biomeedikumi hoone, keemi­ku­mi hoone, Eesti Rahva Muuseumi ja Eesti spordimuuseumi hoone. Meie jaoks kõige populaarsemaks osutusid keemikum ning Eesti spordimuuseum.  Ja mida teha küll Tartus vaba ajaga? Jalutada läbi linna sööma loomulikult. Kella 16-18 ajal oli iga teine vastutulija Reaalkooli õpilane.

Kell 19.00 algas teater. Kes on raamatu varem läbi lugenud, teadsid juba ette, et järgmised 2,5h mööduvad vaadates viimaste aastate eestlaste ühte populaarsemat ning ulatuslikke diskussioone tekitanud raamatu järgi tehtud etendust. Etendus ise oli hea, lähemalt saab lugeda ka siit. Kuulates pärast etendust muljeid, võib öelda, et see aasta on tehtud etenduse valikul väga hea töö, tänan. Pärast etendust algas suur sagimine. kus on õige buss, et ma võimalikult enda kodu lähedal saaksin maha? Kõik läks aga edukalt ning ühtegi gümnasisti Tartusse maha ei jäänud ja kõik jõudsid tervelt koju.

Järgmise aastani!

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74