Paunküla

Tere,

nagu lubatud sai, siis panen siia üles info meie reisi kohta. 4-5. juuni (neljapäev-reede) sõidame me Paunkülla. Siin ka koha link: http://www.paunkula.ee/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Meil on seal olemas 3 kämpingut, suur saunamaja(seal saab 20 inimest ööbida) ning ka suur järv 😉 Mariliisi jutu järgi ka võrkpalli plats. Praeguse seisuga läheb see maksma 140 EEK/in. Selle hinna sees on ööbimine, söök + mahlad jne. Muud meelepärased toidud, joogid tuleb ise kaasa võtta. See raha palun kanda klassi kontole SEB 10010726856013, Carolin Laubre on saajaks ja selgitusse Paunküla väljasõit.

Sinna saamisega on nii, et kell 9 hommikul on meil aktus ja marsa läheb Estonia eest kell 13:30 ja 15:30 (http://soiduplaan.tallinn.ee/index.php?a=p.frameset&direction_id=10097&stop_id=5176&t=xhtml&l=ee) ning tagasi reedel saab sellistel kellaaegadel 14:36 ja 16:36 (http://soiduplaan.tallinn.ee/index.php?a=p.frameset&direction_id=10097&stop_id=5176&t=xhtml&l=ee). Marsa rahad peab ise maksma (orienteeruvalt kokku 70 EEK) ning nagu ma aru sain, siis Mariliisi ja Saskia emad on valmis viima ka autoga mõned. Palun, meil oleks veel vaja vähemalt ühte abivalmit vanemat, kes viiks umbes 5 inimest ära, siis on kindel, et ülejäänud ikka mahuvad marsale(parim oleks siiski, kui kaks vanemat võtaksid endale kokku 10 inimest peale).

Koht on renditud 24 h, seega kui me lähme sinna kella 3, siis me saame seal olla reede kella 3-ni.

Loodan, et ei unustanud midagi.

Carolin 🙂

(PALUN TOOGE VÕI MAKSKE PÄEVIKUTE RAHA H I L J E M A L T ESMASPÄEVAKS ÄRA!!!)

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74