“Gustav Ernesaks 100”

8. detsembril, esmasp√§eval kell¬†19¬†sai siis Tallinna Reaalkooli segakooril k√§idud esinemas Mustpeade majas. (Ka meie klassist kuulub segakoori p√§ris mitu inimest: Peep Rinne, Anneliis Volmer, Siret Salben, Mari Einberg, Anni M√ľ√ľripeal, Carolin Laubre, Merili Luuk.)¬†¬†¬† Toimus Gustav Ernesaksa 100. s√ľnniaastap√§evale p√ľhendatud festivali √ľks kontsert. Tallinna Reaalkool olles siis ainuke kooli segakoor sellel esinemisel ning julgen v√§ita, et ei j√§√§nud me ka teistele alla.

Esitusele tulid Gustav Ernesaksa lood ning¬†meie poolt esitati kolm lugu : “See on Eesti”, “P√§√§suke” ja “√úks puri on sinisel lahel”.

√úritusi festivali raames leiate siit – http://www.elukiri.ee/1108/kultuur/10075367.php

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74