Uuendused ajaveebis

Nagu te nĂ€ete, siis on ajaveebi lisatud juurde veel pĂ€ris mitmeid lehti, mille eksisteerimise mĂ”tte leiate sinna klikkimisel ning nĂŒĂŒdsest on ĂŒleval ka rebaste pildid.
Kahjuks ei kuvata menĂŒĂŒd nii, nagu seda on planeeritud, seetĂ”ttu ka “Piltide” ja “Rebaste piltide” eraldi asumine. (Teoreetiliselt peaks “Rebaste pildid” avanema vaid siis, kui hiirega “Piltide” peale liikuda). See viga on tingitud siis meie kujundusest 🙂

NĂŒĂŒd jutt kahest lehekĂŒljest meie ajaveebis: “Meie ja Saavutused.”
Meie alla oleme planeerinud lĂŒhitutvustuse meie klassist ja inimestest. Seega panen ka foorumisse teate ĂŒles, et vĂ”iksite hakata inimeste kohta iseloomustusi kirjutama (vms), mille saaks siis sinna lehele panna. Seda oleks siis hea tulevikus lugeda ning meenutada, kes milline oli. (Vastavalt ajaveebi pĂ”hisuunale, tulevikus lugemine).
Saavutuste alla sooviks panna nimekirja meie lennu Ă”pilaste tĂ€htsamatest saavutustest. (OlĂŒmpiaadid, spordivĂ”istlused jms). Kuna selle lehe sisuline vĂ€ljanĂ€gemine ei ole veel tĂ€ielikult otsustatud, siis vĂ”iksite ideid anda.

Peale selle lisasin ka meie foorumi “Blogrolli” alla. Ehk siis kĂŒlje peal asuvas kastis on viide Foorumile.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74