Korvpalli finaal ja pronksimäng TLÜ-s

20.12.2022 toimus Tallinna Ülikooli spordikompleksis meie kooli klassidevahelise kossu finaal ja pronksimäng. Meie klass osales pronksimängus, kus mängisime 139A poiste vastu ning väljakul olid meie poistest Marten, Robinid, Vahur, Tristan, Markus Andreas. Poisid panid show tegemiseks selga endale väga suured (umbes 3XL) kossuriided ning vaatepilt oli äge. Kahjuks mäng nii äge ei olnud ning meie poisid jäid A klassi poistele seekord päris paljuga alla. Poisid nägid palju vaeva, kuid seekord mäng ei sujunud. Väljakule jäi ka seekord palju, sealhulgas mõned tossutallad ja hüppeliigesed. 

Vaatamata sellele, et pronksimäng oli suht tagasihoidlik, oli finaal väga põnev. Mäng toimus 138. lennu A ja C klassi vahel. 138. lennu C klass on kuulus kossuklass ning väga põnev oli vaadata, kuidas A klassi poisid üritasid nendega sammu pidada. Mängu võitis lõpuks ikkagi C klass, kuid mängu esimene pool oli väga vinge.

Võib öelda, et kossu koha pealt oli see aasta meil õnnestunud, sest saime nö suurele lavale mängima ja tegelt oli võrreldes eelmise aastaga tiim ka päris hea. Järgmine aasta kavatseme saada juba finaali.

Meie koosseis. Tähelepaneliku pilguga vaadates on näha, kuidas mustas särgis Robin Mere sooja teeb samal ajal, kui teised poisid poosetavad, respekt!

Sellel pildil on poisid parasjagu omavahel mehi jagamas. Kusjuures jällegi, tähelepanelikum silm näeb, et meie tiimiga on salaja liitunud ka Bätmän.

Robin Juul

Kommenteerimine on keelatud.