Kevadkontsert

25. mail toimus kauaoodatud Reaalkooli kevadkontsert, mis on meie koolis juba traditsiooniliseks saanud. Õhtujuht, meie armas klassivanem Kaspar Pajo, juhatas kontserdi sisse ning seejärel saime kuulda kahte huvitavat koorilaulu. Edasi demonstreeris Siim Laane oma tõsist virtuoossust klaveril. Mängitud Rahmaninovi II klaverikontserdi I osa oli meile juba hiljutisest kuulamiskavast südamelähedaseks saanud!

Seejärel oli meil võimalus kuulata kõigi lemmikut, Patrick Maueri fagotti. Ta mängis “duuu-duu-DUUU-do-du” ja väga ilus oli. Õhtu jooksul õnnestus kuulda veel lisaks meisterlikku flöödimängu, puhkpillikvintetti, viiulit, keelpilliansamblit, Siimu omaloomingut ja ka Nora-Liisa hingematvat laulu. Kontserdi lõpupoole nautisime abiturientide kammerkoorilaulu ning maagilist Eriku ja Mirjami Pärlipüüdjat. Üritusele pani punkti gümnaasiumi segakoor ühe meeleoluka ja seejärel tuntud isamaalise lauluga.

Kontsert oli musikaalselt meisterlik ja samas ka lõbus. Usun, et kõik esinejad ja ka kuulajad lahkusid kevadkontserdilt naeratuse ja hea tujuga. Suur aitäh Eve Karbile.

Kuldar Zilensk ja Siim Laane sõud tegemas

Autor: Karl-Ustav Kõlar

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga