Spordinädal

See aasta toimus Reaalkoolis esmakordselt spordinädal – nädal, mis oli täis igasuguseid traditsionaalseid ja ebatraditsionaalseid spordialasid, kus iga gümnaasiumi klass ennast proovile sai panna. Igal nädalapäeval toimus üks spordiala.

Esmaspäev – köievedu

Nädalale pani alguse köievedu. 11.a-d esindasid köieveos Lotta, Laur, Jesper, Märten ja Helena. Kuigi tuul puhus meile tagant ning vastased kallasid meie poolele õli, suutsime saavutada neljanda koha.

Teisipäev – plank

Planguvõistlusel pani ennast proovile meie tubli Maripuu, kes hoidis ennast stabiilses planguasendis 14 minutit järjest. Vaatamata uskumatule saavutusele sai meie klass plangus teise koha, sest 10.c klass puhus Markust aula rõdult hiiglasliku fööniga ning see takistas teda võitmast. 

Kolmapäev – trepijooks

Trepijooksul esindas meie klassi Jan. Lisaks lihtsalt trepist üles jooksmisele koosnes võistlus ka mitmest erinevast väljakutsest, näiteks hüppenööriga hüppamine ja kirjutamisoskuse näitamine. Õnneks on meie Jan väle poiss ning saavutas teise koha.

Jan (paremal) sai teise koha. Allikas: REK-i Instagram. 

Neljapäev – käesurumine

Käesurumises esindas meie klassi meie oma jõumees William. Käesurumises ta kahjuks esikolme ei jõudnud, kuid peamine on muidugi osavõtt.

William (paremal) koos Markusega harjutamas

Reede – võrkpall, pinks

Reedel hõivas poole meie koolipäevast võrkpalliturniir. Meie klassi esindasid Euroopa tippmängijad Oskar Pukk, Carl, Uku, Helena, Roosi ja Sven. Esimeses mängus saavutasime me pärast tasavägist võitlust võidu seisuga 2:1. Teises mängus kaotasime 0:2, kuid see on ka arusaadav, sest vastane oli enne mängu algust meie poolele vett kallanud. 

Allikas: Erakogu.

Pärast tundide lõppu liikus meie pinksivirtuoos Johannes aulasse, et pidada maha üks kõva pinksivõistlus, mis oli ühtlasi ka nädala viimane ala. Pärast nelja rasket mängu saavutas Johannes teise koha. 

Story @paaritulend Instagramist

Kokkuvõttes elasime üle ühe väga sportliku, huvitava ja ägeda nädala. Suur tänu spordikomisjonile!

Autor: Johannes Tampere

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga