Stiilinädal

15-19 veebruar toimus koolis stiilinädal, mis oli REKi ja PEKi ühisprojektiks. Esmaspäev oli inspireeritud sõbrapäevast ning loomulikult olid kõik riietanud ennast roosasse. Koridorides vahetundides ja  klassides tundide ajal tegi oma tööd ka reaali cupidid, kes jagasid roose ja kirju, neid viimaseid sai meie klassis kindlasti kõige rohkem Alex. Aulas oli üleval ka fotosein, kooliõpilaste tuju oli hea ja kostüüme oli väga palju erinevaid.

Teisipäev ehk emakeele proovieksami päev oli tudupäev. Iga päev võiks olla tudupäev. Rahvas oli kaasa võtnud pleedid, selga pannud kõige mugavamad dressid ja tuju oli hea. 

Kolmapäeva teemaks oli 1,2,3,.. tilka vett. Kostümeeritud õpilaste hulk polnud just suurim, kuid oli märgata nii sarnaseid spordientusiaste kui ka erilisi karvaseid loomakesi. Kaksikutele oli see stiilinädala teema küll ebaausalt kerge. Tuju oli endiselt hea, koolinädala selgroog sai murtud.

Neljapäeva teemaks oli emo/gootika. Kostümeeritud õpilaste hulk vähenes endiselt, kuid siiski oli märgata mustast veel tumedamaid värve ja suurt hulka erinevaid kette. Tuju oli endiselt hea, sest homsest hakkas vaheaeg.

 

Reedel oli vastavalt õues toimuvale aktusele teemaks villased kampsunid ja rahvusriided. Tulemas oli siiski Vabariigi aastapäev ja õues oli külm. Märgata oli nii ilusaid käsitööna tehtud rahvariide seelikuid kui ka suuri ja sooje villaseid kampsuneid. Tuju oli väga hea, sest algas vaheaeg.  

Katriin Kalle

Lisa kommentaar