Rebastenädal

Esmaspäev, 07.09

Retsinädal algab ning peab tund aega varem koolis olema. Enne tantsima minemist antakse meile kiirelt kostüümid, mida peame terve nädal seljas kandma. Tantsides on kõik natuke uimased ja segaduses, kuid liigutavad ikkagi aktiivselt kaasa. Peale kooli ei soosinud meid ilmataat ja kahjuks pidid meie tegevused pooleli jääma.

Teisipäev, 08.09

Hommikul järjekordselt tants ja peale seda kiirelt kostüümid selga ning tundi. Päeva jooksul saime oma jumalatelt ka erinevaid ülesandeid, nt pidime viinamarja kaasas kandma või seoti kaks rebast omavahel kokku. Vahepeal ajasime ka niisama jumalatega juttu, mis aitas kaasa nädala eesmärgile: sisseelada ja tutvuda.

Kolmapäev, 09.09

Vaatamata sellele, et retsinädala peod ära jäid, oli nii koolis kui ka väljaspool väga lõbus. Osadele anti juba koolis ploomid hoidmiseks ning ähvardati ka arbuusiga. Saadeti ka õpetajatega pilti tegema ja see tegevus tootis kindlasti meeldejäävaid jäädvustusi igaveseks. Pärast kooli sai vanalinnas proovida pastakat vahetada kallimate asjade vastu ja mängisime turistidele indiaanlaste.

Neljapäev, 10.09

Rutiinselt algas päev tantsuga kus endiselt oli paar unimütsi ja mõni polnud üldse kohale ilmunud. Söögivahetunnis kästi meil võtta päevapraad ning siis tõmmati kotist välja lihahaamer, näpitsad, tangid jne. Nendega süüa oli üpriski raske ja kohati ei saanud ka kõhtu täis, aga sellest hoolimata sai naerda palju. Vahepeal sai ka vahetunnis tantsu harjutatud, uuesti korraldati ka teatejooks, kuid kahjuks peaaegu kõik indiaanlased andsid ära ja ei tulnud kohale.

Reede, 11.09

Tantsu sai viimast korda harjutatud, koolis viimased ülesanded täidetud ja ka kostüümis viimast korda käidud. Raekoja platsil rahva ees flashmob tehtud, suundusime grupiga sööma ning meenutama möödunut nädalat, mis meid kõiki tuttavaks oli teinud. Õhtul kogunedes jagati rebastele tiileid ja näidati ka slideshow-d retsinädala parimatest hetkedest. Saime ka ristitud, mis tähendas, et olime nüüd ehtsad realistid. Pärast oli samas nii uhke kui ka veidike nukker tunne, kuigi saime ristitud ja nädala läbitud, ei saa seda enam rebasena uuesti kogeda ja ka vahetunnid tulevad igavamad.

Ainar Leedu

 

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74