Draamateatri etendus ,,Mefisto”

Teisipäeva, 5. oktoobri veetis 138.b klass Draamateatri etendusel “Mefisto”, mis põhineb samanimelisel Klaus Manni romaanil. Lavastus viib vaataja tagasi aega enne II maailmasõda, kus poliitiline õhkkond hakkab pingeid koguma ning Saksamaal tulevad võimule natsionaalsotsialistid. Loo peategelasel, suurejoonelisel näitlejal Hendrik Höfgenil tuleb langetada valik, kas jätkata oma tõusujoones kulgeva karjääriga, surudes seeläbi alla oma põhimõtted ja tõekspidamised, või jääda truuks oma väärtushinnangutele, mis paraku ei lõppeks hästi tema näitlejakarjäärile. Viimases seisnes aga kogu tema elu ja olemus – ta oli sĂĽndinud olema näitleja.

Klassile pakkus etendus meeldejäävaid emotsioone. Põnevust lisasid veel istekohad esiridades, mis pani vaatajad loo kulgu veelgi enam sisse elama ning tundma nagu haaraks etendus Sind endasse.

Kommenteerimine on keelatud.