Märgiaktus ja -pidu

4. novembril jõudis kätte see kauaoodatud päev, kui meie, 138. lend saime endale lõpumärgid ehk iga gümnasisti ihaldatud viimase Reaalkooli sümboli. Päev algas tavapäraste, kuid lühendatud tundidega, nii et meie märgiaktusest võitis kogu koolipere 😉 Aktusel jagati meile kätte märgid ning samuti said märgi lennu poolt valitud õpetajad. Kõlasid ilusad kõned ja muusikapalad.

Õhtu oli aeg tähistamiseks! Muusika taustal keerutasime kõvasti jalga, tuletasime meelde rumbaruudu ja tšatša sammud, nautisime lennukaaslaste tantsulisi etteasteid ja loomulikult ei puudunud õhtust legendaarsed Piret Otsa seltskonnatantsud. Hiljem lunastas iga klass väga salajase protseduuriga välja oma märgid ja õhtu lõppes veel viimase diskoga. Väsinud uutel lõpumärgiomanikel oli aeg kodu poole suunduda.

Aitäh teile, 138. lend!

Pildid: Erik Võrklaev

Kommenteerimine on keelatud.